AMASYA / TAŞOVA - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Yemişen Mah. Okullar caddesi No 14 Taşova/AMASYA
Vizyon
Atatürk Ortaokulu, her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir.
Misyon
Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli ve manevi değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için; Atatürk İlköğretim Okulu bu gün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde kalite ve mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır
Başarılar
2009-2010 yılında Futbol Takımımız Yarışmalarda; Taşova Genelinde 1. Amasya Genelinde 3. olmuştur. Amasya Temalı Yarışmalarda; Web Sitesi ve Sunu Alanında Mansiyon Ödülü almıştır. 2008-2009 Yılında; Merzifon´da düzenlenen il geneli matematik olimpiyatlarında 6.sınıflarda il birinciliği. İl geneli düzenlenen Amasya´da Mevsimler Konulu Resim yarışmasında; İl Birinciliği, ve iki tane mansiyon ödülü. Matematik- Fen Proje yarışmasında Matematik Projemiz seçilerek finale kaldı. İl geneli düzenlenen futbol müsabakalarında yıldızlar ilçe birinciliği.
yürüme mesafesi
yok
Amasya-Taşova
İlçe Merkezinde yer almaktadır.
futbol - atletizm - güreş